Projekt

Jag har för vana att ha en massa olika projekt på gång samtidigt, man kan ju så klart inte ha alla projekten rullande i samma faser, några i planering, några i uppstart och så någon i ”rull” och så kan man suga ett litet tag på det avslutade.

Visa din ip-adress

Ska försöka hålla er udaterade på vad som pågår i familjen Belsings projektliv

Plannering:

Ändra Carport: Ta bort den stora ”påbyggnaden” och lätta upp carportens påverkan på hela Hus profilen.

Uppstart:

Gamla kort: Scanna in gamla kort som är tagna med 35-film, både dia och vanliga negativ, finns bra scanners för en överkomlig summa.

Har inhandlat denna så nu under kristihimmelfärdshelgen så ska jag börja skanna de gamla korten, häng kvar så får vi se var det blir av det.

Pågående:

Vikt: Måste komma tillbaka till 2-siffriga tal på vågen går inte att ligga på 3-siffriga tal. Målet är att till vecka 8 ha kommit under 105 kg, extra jobbigt när man inte kan lägga på en tung träning.

090125: Måste vara glad att omläggningen av matvanorna ha givit ett så pass bra resultat som det har, har varit förskyld i veckan och har inte kunnat sätta mig på cykeln under hela veckan och inte nu i helgen heller.

090208: Idag var det roligt att ställa sig på vågen, trots att man ”slarvat” under veckan med både lunch och lite godsaker, som förgyller tillvaron, så var det ytterligare ett kilo ner, 104 kg, har nu plockat bort lite över 7 kilo sedan 13-helgen. En vecka kvar och jag är redan under målet på 105 som är fram till sportlovet. Ska idag för första gången på snart en månad ta upp cyklingen igen, har varit både snö och slask samt förskylning som har stoppat cyklande.

090301: Efter att ha varit på semestern med mycket god mat och god dricka (öl), blev till slut +2 kg. Så var det roligt att igen kunna se att det går mot rätt håll (-1 kg), ska nu om en liten stund ut på en runda med cykeln för att få igång pumpen igen.

090518: Efter semestern så fick jag problem med  ichiasnerven i höger ben har varit förhindrad att träna sedan semestern, se oven så nu gäller det att kämpa på.

vikt_090517

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Avslutade:

Video konvetering: Har konveterat alla de gamla Video filmerna som vi hade på Johanna och som var tagna på olika resor till DVD format, kommer att lägga upp ett par små klipp på Foto delen av hemsidan, man kan bara konstatera att det är många saker som faller i glömska under åren.

 

Köksrenovering, kanske lite att ta i men vi målade i alla fall om och satte upp ett par (3) vårder med tapet, bytte också ut fönsterbrädan. Inte för att det var gammalt men nog hade allt suttit mer än 10-år alltid, tycker att resultatet blev bra, eller var säger ni ? Ge gärna en kommentar nedan.

Väggen bakom köksbordet, 3 våder med tapet.
Väggen bakom köksbordet, 3 våder med tapet.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: