Cesar


Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /var/www/belsing.eu/public_html/wp/wp-content/plugins/flash-album-gallery/admin/functions.php on line 864

Han var hos oss i 4,5 år och gav oss så mycket glädje, bilderna nedan låter oss komma ihåg honom som vi vill minnas honom, den trogna lilla kompisen som kom till dörren när man kom hem och hälsade ”Välkommen hem” eller den kattlika väckaklockan som Mjauu’ade kl. 05.00.

Så här såg Cesar ut när han kom hem till oss hösten 2006

Magsjuk och nästan ingen hår på svansen. Efter att allt har fallit på plats så försvarade han start sitt revir (Hus och tomt) med ett flertal resor till Vetrinären som följd.

Stor och stolt spanande ut över "ägorna"

Självklart skulle vi vilja ha kvar honom hos oss men med en diagnos (pyothorax) med en lungsäck som är fyllt med var, blod och en stor mängd bakterier, en katt som knappt får luft och en behandling på 10-14 dagar som inte kan garantera att han bli bra så var det med stor vånda som vi tog beslutet att inte förlänga lidandet, för det var just det det var, ett lidande, som inte var värdigt Cesar.

Ta och kolla in ”Lill Killen” nedan.

Cesar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: