New York #5…


Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /var/www/belsing.eu/public_html/wp/wp-content/plugins/flash-album-gallery/admin/functions.php on line 864

… Var ju så klart uppe och besökte där Johanna bor Sleppy Hollow/Tarrytown ligger på östra sidan av Hudson river ca 25-30 minuter med bil norr om själva Manhattan och det var en riktig flodbank som husen klättrade på och skolan låg alldra högst upp på banken, vi (Cina och jag) trodde att vi skulle dö när vi hade gjort ca 10% av stigningen, inte undra på att Johanna säger att hon har blivit starkare i benen.

Sleepy Hollow som faktiskt har tagit namnet efter filmen med samma namn, en av författarna till storyn bor i närheten och har hämtat många av miljörna från området runt det som idag heter Sleepy Hollow, att Johanna sedan bor på Elm street, gör ju saken inte sämre för alla dom som tycker om skräckisar ”Terror på Elm street” Engelsk titel ”Nightmare on Elm street”.

Vet inte riktigt hur jag då ska tolka nedan foto, om det bara är en olycklig tillfällighet att stenhuggeriet ligger vid en återvändsgata eller om det är någon från gatukontoret som har haft det rolig på jobbet.

 

Vet att det är svårt att förmedla hur landskapet gå upp eller ner på kort men de av er som har gått norra Kungsgatan från parken upp till Ronnebygatan har känt på de mindre lutningarna i Sleepy Hollow, det är branta backar och långa är dom också.

Det finns en hel del roliga installationer att titta på när man går runt i staden, bl.a. så är all el och telefoni luftburen, inte undra på att det blir problem med elförsörjning långt in i Städerna när det ser ut så här.

NYSleepyHollow

 

Johan

Johan

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: