New York #6…


Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /var/www/belsing.eu/public_html/wp/wp-content/plugins/flash-album-gallery/admin/functions.php on line 864

… Många pärlor finns det och här kommer lite bilder från södra Manhattan sedan i vår promenad upp mot och omkring ”The High Line” en ombyggd highline järnväg som har fått vara kvar, fantasktisk omgivning med ett ofantligt antal motiv, kolla inte bara in korten här under utan ta också och gå in på den officiella sidan och ”Visitor Picture” för att se vad omgivningen har att ge, detta är en plats som man måste besöka en vår eller sommardag med en kopp kaffe i handen och bara sitta av en timme på en vilobänk så där 6-8 meter ovanför allt bök och stök på gatorna under.

 

NYHL

New York, High Line on the west side of Manhattan in a lowely wether and a very nice evening

 

Johan

Johan

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: