New York #7…


Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /var/www/belsing.eu/public_html/wp/wp-content/plugins/flash-album-gallery/admin/functions.php on line 864

… som nästan alla andra så var vi på båtuyflyckt till frihetsgudinan, efter att ha sett förlagan stående i Seine en liten bit från Eifeltornet så var det en fantasktisk syn att se denna kopparstaty, den ser ju faktiskt ut som ett gammalt koppartak som har blivit förvridet till något finnt i en höststorm, eller kanske en helt fantasktisk staty som har fått utstå ganska mycket och var därför just nu avstängd för besök uppe i själva statyn.

NYFG

Johan

Johan

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: