Det blev…


Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /var/www/belsing.eu/public_html/wp/wp-content/plugins/flash-album-gallery/admin/functions.php on line 864

… helt fantasktisk mat nu på kvällen, Laxburgare med räksås på en bädd av avocado och grönsaker eller ska man säga gröna saker?

Blev några minuter över mellan ”Restoration man” och nyheterna och satte mig och kollade igenom några av fotona från förra öret för att välja ut några att årets foton som skulle hamna i mappen ”Nominated of the year”, självklart så är det ofantligt svårt att välja ut ett enda kort som man tycker sticker ut det här lilla extra, har under hösten taggat några av korten inför ”finalen”.

Har sett att vinnaren variera beroende på vad som har hänt sista tiden, vilket väder det är, vad som är på TV eller Radio med andra ord hur man känner sig. Det finns ingen direkt vinnare men kan inte utan att lyfta fram vår fantaskriska kompis som tyvärr gick bort under året. Kolla in alla de som låg i ”Nominated of the year” som visas i galleriet nedan.

2011

Johan

Johan

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: