TRV står…

…för Team-Rynkeby Växjö. Information finns att tillgå på flera ställen men ni hittar allt från den officiella Team-Rynkeby Växjö sidan eller varför inte på facebook sidan. Idag blev det verkligen verkligt för mig, jag är en del i laget/teamet/gruppen som ska samla in pengar till barncanserfonden genom en hel del event men också sponsorer och rena bidrag. Som motor för vår gemensamma sak har vi en cykel strapats från Lund till Paris på agendan för 2013, v29 bär det av eller närmare bestämt den 12:e juli så samlas vi tillsammans med de andra 5 lagen från Sverige utanför barncanser avdelningen på Lunds univeritetsjukhus innan första dagens ”prolog” avverkas mot Trelleborg och sedan en bit söder ner efter att färjan har angjort Rostock.

Sedan vänta en 8 dagars och ca 130 mil cykelresa ner till Paris med målgång den 20:e juli, dagen innan Tour de france går i mål i Paris, det får man nog inte missa!!

Var mer än gärna med och bidra till denna

Mer info kommer under färden fram till avresan eller ska man säga avcyklingen.

Banner_Team_Rynkeby_2013_2

Johan

Johan

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: