Nu är det dax…

Nu är det dax…

…att sätta sig på cykeln ner mot Paris, veckan har varit orolig med alla delar som ska falla på plats innan avresan, är det något man inte har hunnit med, något man har glömt och så har magen i uppror, resfeber?

IMG_0020

Sista träningen innan avresan gjordes i Ride of Hope kläder och med Scotty, det var som förväntat, det gick bra. Är man tillräckligt tränad för alla dagarna ner till Paris? Det återstår att se, jobbigt kommer det i alla fall att bli och sedan får man hoppas att knä och axlar håller hela vägen, har dock laddat med tabletter för att hålla smärtan borta om den skulle komma, fram ska vi alla.

Ska försöka att göra en kort uppdatering varje kväll efter dagens runda, hoppas att det finns uppkoppling och tid för detta och att vi inte kommer in allt för sent

Följ gärna våran framfart från Team Rynkeby Växjö hemsidahttp://teamrynkebyvaxjo.se/där finns det både en live tracking och en blogg som kommer att vara updaterade, Live tracking förhoppningsvis hela tiden, bloggen under kvällstid.

Johan

Johan

En reaktion på “Nu är det dax…

  1. Halz und beinbrott!

    Du ser riktigt laddad ut. Ha en skön tripp. Skall gå in och kolla då och då.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: