Dag 0-2

Dag 0-2

Då var vi igång och har kört 40 av de 120 milen vi ska göra.

Allt har fungerat jättebra, service teamet ser till att vi aldrig behöver vara hungriga, med stopp var 5 mil och ett stort utbud av varierad kost så finns det något för alla i teamet att stoppa i sig.

Idag är första dagen vi har haft internetkoppling på Hotelet och det blev kort med tid mellan middag, massage och säng så det blir inget större selectering av bilder utan ni får allt från några bilder på dagarnas avslutning genomgån där vi går runt helateamet (50 personer) för att få en bild av vad vi hargjort under dagen som har upplevts som bra eller dåligt. Det är många personer och det är många beslut som fattas med väldigt korta betänkertider ”on the fly” på en dag alla är kanske allt för genomtänkta.

Vi har under dessa första dagar åkt genom forna Öst-Tyskland, passerat den gamla gränsen och sett ett landskap som i stort liknar Skåne dock med en stor skillnad, det har inte funnit några större gårda som har byggts upp av jordbrukets inkomster under årtionden, här fanns det istället en stor startlig drift, och det ser man när man passsera i landskapet!!!

Vi har åkt på pavee (gatsten) vägar som få gatorna hemma i Karlskrona att se ut som släta salsgolv det gick på sin höjd att rulla fram, tur var då att avsnitten inte var längre än några hundra meter upp mot kanske en kilometer.

TRV 2013 Paris

Johan

Johan

En reaktion på “Dag 0-2

  1. Skönt att allt går bra! Blir nästan lite avundsjuk på allt ni får se (men bara nästan 🙂 )
    Kram Carina

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: