Dag 3-4

Dag 3-4

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /var/www/belsing.eu/public_html/wp/wp-content/plugins/flash-album-gallery/admin/functions.php on line 864

Alla hotel på den tyska landsbyggden har inte Internet, jo internet har man men inget WiFi utan en sladd att koppla in sig på nere i receptionen som delas med deras telefon, nej det är inte optimalt och det var därför som det inte blev något skrivet igår.

Gårdagen gick genom ett tyskt jordbrukslandskap med otroliga arealer odlad jord, man får en helt annan bild av tyskland när man glider fram i 25-30 km/h än när man passera på Autobahn i 130 km/h det finns riktigt vakra delar att titta på och så otroligt många små orter/sammhällen men affär, hotel och skola!

Idag började vi med frukost i Tyskland, middag i Holland och kvällsmat i Belgien, 18,7 mil utan större problem så nu har vi gjort 77-78 mil av de 120.

Imorgon vänta Huy och den berycktade ”Muren” en liten backe på 1300 meter och 300 höjdmeter med en största lutning på 23% blir tufft men den stora utmaningen är nog efter 13-14 mil och en backe på samma höjmeter men ca 2500 meters längd.

TRV 2013 Paris

 

Johan

Johan

En reaktion på “Dag 3-4

  1. Bra jobbat Johan ….som sagt Sverige är fantastiskt när det gäller internet man är bortskämd. Kämpa på

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: