Dag 0 i TRVs färd till Paris

Dag 0 i TRVs färd till Paris

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /var/www/belsing.eu/public_html/wp/wp-content/plugins/flash-album-gallery/admin/functions.php on line 864

Blev lite jobbigt att under resan ner till Paris försöka att felsöka web-siten och samtidigt förmedlar information från äventyret men nu efter en veckas tillsammans med fru och vänner så är det dags igen att göra ett försök. Fick upp de delar som trilskades förra veckan så få se vad vi kan åstakomma.

Avfärd från Karlskrona tidigt Fredag morgon, passerade Z-Bagaren och hämtade bröd som Jajje så tacksamt hade sponsrat resan med, (Mackorna försvann som smör i solsken under resan ner)

DCIM100MEDIA

väl framme i Lund innan tåget med mina team kamrater hade kommit in på stationen och han plocka över packningen till lastbilen och sedan iväg och parkera bilen. Tog cykeln tillbaka till BUS, Barn- och ungdomsmedicinska kliniken,  och träffade då de andra som hade tagit sig från stationen. Mitt i våra förväntansfulla team kommer det helt plötsligt en sjuktransport inkörande och ur bilen kommer det en sjukhussäng modell mindre med ett barn i, redan då förstå jag att det kommer att bli en jobbig förmiddag innan vi ger oss iväg.

Dag 00

Billy ger oss lite bakgrund och berätta kort om familjens minnen från BUS, Anders F. fyller på och ta upp sin familjs första möte med Billys familj som sker nere på BUS i Lund, när han kom till chokladkakan på sängen (historia som tål att berättas men ska göras av Anders F.) brast det för mig och jag var tvungen att sluta filma. Hans K. fyller på med ännu mer information om hur deras familj kom i kontakt med BUS och vilken hjälp alla familjerna har fått av avdelningen.

Alla dessa familjer är tyvärr i den fjärdedel av de familjer som behöver gå genom livet med att ha förlorat en familjemedlem till Barncancern utav de drabbade, jag visste ju detta sedan innan och jag borde kanske ha varit mer förberedd än vad jag var på hur jag skulle reagera. Phuuuu vad det var jobbig, Fredrik V och jag stöttade varandra och lyckades till slut samla oss och lämnade avdelningen, med Ture som hade fått legobitarna att bygga med bakom oss (Hörde senare under resan att byggandet var klart och att det blev jättebra).

Rutt 0

Vi ger oss iväg, vi passera MC Donald i Svedala som vill visa sitt stöd genom att bjuda på mat, vi alla åt nog lite så där bara för att vi skulle, gott var det ju i alla fall men det var bara ca en timmer sedan vi hade satt i oss en ordentlig fika uppe i Lund.

Iväg igen efter en knapp timme och utan några missöden så var vi helt plötsligt i Trelleborg och på väg ombord på färjan till Rostock.

På väg ombord, vi cyklade bland alla bilarna, så rulla en Tysk familj ner rutan och fråga vad det är vi ska göra och när vi har förklarat så öppnar hon helt plötsligt plånboken och räcker över flera hundra kronor med orden ”Please take our donation and use in best way for the children”.

Över i Rostock så finns det egentligen bara en väg för oss cyklister att välja från färjan in till Centrum, om man inte vill åka tunnel, och efter ca 2 km kommer vi in i ett pave avsnitt som få gatorna i Karlskrona att vara släta som salsgolv. Väl framme vid hotelet så ville alla så snabbt som möjligt komma i säng och förbereda sig inför nästa dag.

Foto från hela resan ner till Paris:

TRV 2013 Paris

 

Johan

Johan

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: