Dag 3 i TRVs färd till Paris


Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /var/www/belsing.eu/public_html/wp/wp-content/plugins/flash-album-gallery/admin/functions.php on line 864

Efter_FrukostIdag är det 19,5 mil, det blir längd rekord för min del detta året, har inte kört längre än 17,5 mil innan på träningsrundorna, har helt enkelt inte vågat att utmana ödet och pressa knäet på en sådan lång resa innan det bar av mot Paris. Knäet fick sig ju en ordenlig körare 4 veckor innan avresan när jag tog min andra cykel och körde ett intervall/backpass, svullet och vätskefyllt så var det inte några tankar på att trycka på långa rundor utan det fick bli intervall och sedan rundor runt 2-4 timmars cykling (6-11 mil)

Klarade natten efter massagen och frossan förvånansvärt bra, blir mer och mer förvånad hur kroppen svara upp på utmaningen! Få se hur det blir senare i veckan när det dra ihop sig till lite mer backar och tyngre cykling.

dag3

Idag är det som sagt 19,5 mil från Hoya till Dülmen, vi ska under vägen passera Osnabrück, en stad så stor att vi har valt att lägga en omväg i kransdelarna på staden för att lättare komma fram och för att minimera tiden på sadeln även om det blir några km längre så räknade vi med att det kommer att ta mycket kortare tid än att vi alla ska ta oss igenom alla trafikljusen i mitten på stan. Så här efteråt så kan det nog har varit hugget som stucket, vi fick i alla fall se delar av utkanterna på Osnabrück.

Rast 1 för dagen efter ca 2 timmar, med ett sådant service team så kan det ju inte gå fel, det är ju i alla fall ingen som kan lämna ett service uppehåll utan att ha fått i sig det som behövdes, eller vad säger ni om denna morgonfikan?

MOVI00121

Rast 2 var inte på något sätt annorlunda och service teamet har satt en nivå på detta som kommer att vara svår att leva upp till under hela resan ner till Paris.

Vi fortsätter att åka på både vägar och cykelbanor, vi börja hitta hur vi ska göra. Tidig  morgon med lite trafik, vi ligger alla 36 i en klunga 2 täter. När sedan trafiken tätnar på framåt dagen så delar vi upp oss i två grupper för att ge utrymme mellan grupperna för att omkörande inte ska tränga oss av vägen. När sedan vi tycker att trafiken blir lite för intensiv så går vi in på cykelbanorna och åker på ett led, det fungera förvånansvärt bra vi tuffa på i en hastighet lite över 30, det är fortfarande bara enstaka backar och dom är inte så farliga att ha och göra med.

En liten film från just efter frukost stoppet, vi lämnar parkeringen där vi har haft stoppet och ger oss ut på den tyska landsbygden igen:(Vilka åker arealer Skåne, gå och dra något gammalt över dig!!)

TRV 2013 Paris

Johan

Johan

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: